تازه ها
خانه »» اهل سنت »» جاسوسی عمومی دولت امارات علیه شهروندان
جاسوسی عمومی دولت امارات علیه شهروندان
جاسوسی عمومی دولت امارات علیه شهروندان

جاسوسی عمومی دولت امارات علیه شهروندان

تارنمای انگلیسی زبان اینترسپت با ارائه گزارش و تحقیقی زیر عنوان جاسوس های اجاره ای از برنامه ای پرده برداشت که در امارات عربی متحده برای فعالیت های جاسوسی علیه مردم امارات و افراد مقیم آن کشور به کار گرفته می شود.

در این گزارش زوایای مختلف فعالیت دستگاه امنیتی امارات متحده عربی با بهره گیری از دهها کارشناس بین المللی خبره در امور سایبری برای ایجاد و تقویت شبکه ای پیچیده و دقیق به منظور کنترل تمام فعالیت های ساکنان امارات و بخصوص شهرهای ابوظبی و دبی فاش شده است.
در این گزارش به نقل از ” سیمونه مارگاریتلی ” محقق ارشد شرکت امنیتی ” زیمپریوم ” نقل شده است که او درجریان مصاحبه شغلی از شرکتی که در امور امنیتی سایبری فعالیت می کند و در ابوظبی از قدرت مالی قابل توجهی برخوردار است دیدار کرد که ماموریت آن شرکت حمایت از سازمان های پیچیده دولتی یا بخش خصوصی در مقابل حملات الکترونیکی مخرب و تقویت راههای امن ارتباطات در چهارچوب یک سیستم دفاعی است تا امکان جاسوسی و شکستن سیستم های آنان را از میان بردارد.
این متخصص سایبری ایتالیایی گفته است که سرویس اطلاعاتی امارات متحده عربی در حال تشکیل یک تیم کارشناس متشکل از متخصصان سایبری سراسر جهان، با هدف توسعه و تقویت یک سیستم کنترل و نظارت است تا بتواند هر شهروند ابوظبی و دبی را کنترل کند و به اطلاعاتش دسترسی یابد.
سیمونه ادعا کرد که روز سوم جولای، از سوی شرکت امنیتی به نام ورینت سیستم (Verint Systems) که فروش تجهیزات و فناوری نظارت و جاسوسی به دولت‌های خاورمیانه و استقرار و مدیریت این سامانه‌ها را در این کشورها بر عهده دارد، به وی پیشنهاد همکاری داده‌شده است.
در ایمیل‌هایی که مارگاریتلی از سوی این موسسه‌ی امنیتی دریافت کرده و در وب‌سایت خود آنها را منتشر کرده است، به او گفته شده امارات در حال تشکیل یک گروه تحقیق توسعه است که پیشرفته‌ترین و مهم‌ترین شاخه‌ی این تحقیقات، حوزه‌ی امنیت سایبری خواهد بود.
وی با ابهام‌آمیز دانستن شرایط سفرش به دبی، مدعی شد در یکی از جلسات به وی گفته شده است که مغز متفکر این پروژه، فیصل البنایی نام دارد که مدیر اجرایی شرکتی امنیتی به نام دارک متر (DarkMatter) است.
وی در ادامه افزود: «شرکت دارک متر و فیصل البنایی، عمیقاً با سازمان اطلاعات امارات پیوند دارد.»
ارتباط این موسسه با سازمان اطلاعات امارات، ادعای بزرگی است؛ زیرا البنایی در عرصه‌ی ارتباطات دیجیتال، نامی آشنا محسوب می‌شود و هیچ‌گونه مدرکی مبنی بر وجود این ارتباط در دسترس نیست.
نیویورک‌تایمز اخیراً مطالبی درباره چگونگی خریداری ابزار و وسایل جاسوسی توسط دولت‌هایی از قبیل امارات را به‌منظور کنترل هزاران نفر از شهروندان خود، منتشر نموده است؛ اما مارگاریتلی مدعی است که امارات تنها به خرید این فنّاوری‌ها اکتفا نکرده و درصدد توسعه و پیشرفت تکنولوژی‌های امنیتی و جاسوسی خود، است.
محقق یادشده تائید کرد که موسسه‌ی ارتباطات از راه دور امارات، موافقت خود را با مستقر نمودن دوربین‌های مداربسته در اماکن عمومی چون مراکز خرید و فرودگاه‌ها به دولت اعلام نموده است.
مارگاریتلی که خود در زمینه کمک به مبارزه علیه هک و یافتن راههای نفوذ الکترونیکی هکرها فعالیت می کند می گوید که در شرکت دارک متر به او اطلاع دادند که یک گروه هکر حرفه ای در مناطق مختلف کشورامارات فعالیت دارند، اما در اختیار دستگاه امنیتی هستند و هر زمان قادر خواهند بود با یک کلید هر دستگاه یارانه ای حتی در بازار و مراکز خرید را مورد حمله قرار دهند.
مارگاریتلی در مورد پیشنهاد مطرح‌شده از سوی طرف اماراتی گفت: آن‌ها به من حقوق ماهیانه ۱۵٫۰۰۰ دلار به همراه یک آپارتمان و مزایای دیگر را پیشنهاد دادند و پس از رد این پیشنهاد از سوی من، حقوق پیشنهادی را به ۲۰٫۰۰۰ دلار در ماه افزایش دادند.
یک منبع آگاه در تائید ادعاهای مطرح‌شده می‌گوید: هر کس از لحظه‌ای که خانه را ترک می‌کند تا زمانی که به خانه بازمی‌گردد، هرلحظه تحت کنترل و نظارت است. تمام کارها و الگوهای اجتماعی و شخصیتی او ثبت و تحلیل و آرشیو می‌شود. شاید این امر به نظر غیرممکن رسد، اما اتفاقی است که امروزه در ابوظبی در جریان است.
سخنگوی شرکت دارک متر در مورد ادعاهای مطرح شد، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «شرکت دارک متر در ارتباط با اتهامات وارده به کارکنان، عملیات اجرایی و توافق‌هایش اظهار نظری نمی‌کند و این شرکت هرگونه ارتباطی با سیمون مارگاریتلی را رد می‌کند. شرکت دارک متر در ادامه ادعا کرد که هیچ برنامه‌ای برای توسعه‌ی فناوری و راهکارهای کنترل و جاسوسی خود به‌صورت مستقل، ندارد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

رفتن به نوار ابزار